fredag den 21. december 2012

Lakridser med chokolade overtræk



Jeg er vild med Bülow lakridser, men synes også at de er ret dyre. Meget dyre for at være helt ærlig..
Jeg tænkte derfor, at jeg ville forsøge at lave mine egne lakridser a la Bülow.
Jeg har brugt sød finsk lakrids, chokolade 72% og lakridspulver. 
Vend lakridserne i chokolade og når de er næsten tørre, drysses eller trilles de i lakrids pulver.
Mums mums...!!



4 kommentarer:

  1. Dejlig blog du har. Glæder mig til at følge med.
    Kh Anja.

    SvarSlet
  2. Total enig. Bülows smager fantastisk men de er hamrende dyre. Jeg lavede konfekt igår med chokolade og finsk lakrids ;-)

    SvarSlet
  3. Det lyder nu heller ikke ringe...
    Jeg overvejer at lave en udgave med hvid chokolade næste gang, for der bliver helt sikkert en næste gang.
    Har også en creme brüle med lakrids pulver tvist i tankerne. ;o)

    SvarSlet